Inredning, Inspiration

Les Volets Bleus – en fransk pärla i Biarritz

Hej på er,

Detta inlägg ska inte vara någon reseberättelse men jag måste bara få dela med mig av vårt boende på vår senaste resa. Vi är precis hemkomna från Biarritz och jag kan inget annat än älska stället. Biarritz som ligger i sydvästra Frankrike är nog mest känt för sina långa sandstränder, den underbara surfingen, den god maten och den avslappnande atmosfären. Till detta kan jag även tillägga en natur och arkitektur som är magisk.

Vi valde att bo på den franska landsbygden strax utanför Biarritz och där hittade vi lilla pärlan, Les Volets Bleus. Ett Bed and Breakfast man bara inte får missa om man vill uppleva ett pittoreskt och genuint boende med historisk charm. Här finns endast 5 rum och alla är inredda olika, men alla med en personlig och underbar touch. Likaså är det för de gemensamma utrymmena. I det stora franska bondköket och även i vardagsrummet finns så många vackra möbler och inredningsdetaljer, allt är som hämtat från vilken inredningstidning som helst. Vi fick veta att ägarinnan åkt runt i södra Frankrike och samlat på sig antik inredning från bland annat gamla bondgårdar för att kunna skapa detta fina B&B. Till detta finns en stor underbar trädgård med växthus, hortensior, vinrankor, päronträd och även en swimmingpool. Allt är vackert här och man vill aldrig åka därifrån! Se själva…

Hoppas ni får en fortsatt bra sommar!

Kram Erica

Om ni vill veta mer om detta B&B så har ni deras hemsida här: 

http://www.lesvoletsbleus.fr/en

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Ingen kommentar

Lämna ett svar