DIY, Inspiration

Lysande ”A” från pappkartong

Regning svensk sommar innebär att antalet DIY projekt ökar, i alla fall för mig 🙂

Som rubriken lyder har jag gjort ett lysande ”A” från pappkartong. För att vara exakt är det kartongbitarna som kom med när jag köpte ett bäddsett. Vill varna för att detta är ett riktigt hemmafix projekt så bokstaven blir inte helt ”perfekt” men så kul och enkelt att göra själv! Tycker inte heller att det gör något att det ser lite hemmagjort ut. Det ger bara karaktär. Man skulle också kunna avsluta med att måla bokstaven eller varför inte tapetsera den 🙂

Mitt lysande ”A” i hyllan hemma

DSC02487

 

För att få din lysande bokstav behöver du:

Kartong, penna, linjal, kniv och ljusslinga 

Jag har ingen baksida utan den är öppen och så har jag klistrat till kanterna för att få stabilitet

Lycka till – Kram Katta

FullSizeRender

 

IMG_7383

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Ingen kommentar

Lämna ett svar