Inredning

Välkomna till oss, äntligen är vi igång!

Första bloggen och första inlägget – vi måste erkänna att det känns lite läskigt men vi skriver detta med stor glädje och spänning 🙂

Vi tycker inredning och allt som hör därtill är fantastiskt kul och tänkte att det skulle vara roligt att få dela med oss utav det vi själva gillar och inspireras av. Vi har väl ingen direkt uttalad inredningsstil utan vi inreder med det vi tycker om just för tillfället, så ni kan förvänta er att få se olika typer av blogginlägg och inspirationsbilder.

Resan hit till vårt första inlägg har varit fylld med många skratt och samtal samtidigt som det har varit kul och kreativt. För oss var det viktigt att starta en blogg som speglar oss vad gäller innehåll, design, layout etc. Vi tänker såhär; trivs vi här så kommer det att synas och förhoppningsvis inspirera er ännu mer! På bilden ser ni hur vi har printat andra bloggar vi inspireras av och det blev bra input till vår blogg. Så nu kör vi – varmt välkomna!

Kramar

Erica & Katta

Next Post

You Might Also Like

Ingen kommentar

Lämna ett svar