DIY, Kattas hem

Nytt soffbord – DIY

Som ni ser av första bilden har vi ett ganska litet vardagsrum där vi idag har två mindre soffbord som jag tycker väldigt mycket om men de är lite för små. Med lite böcker, ljus och andra detaljer slukar de hela ytan så att man inte ens kan ställa ett glas.

Ett soffbord är så mycket mer än bara en möbel i ett rum. Soffbordet är rummets hjärta – oftast centrerat i mitten.

Därför inhandlades en marmorskiva i måtten 100 x 45 cm och jag letar just nu inspiration till hur bordet ska se ut. Jag vill gärna ha en underskiva där man kan ha lite tidningar men funderar på hur benkonstruktionen ska se ut samt färgen på den. Svart, mässing eller guld är frågan? Och ska underskivan vara i samma material eller spegel?

Min känsla säger att svarta ben blir snyggast med en underskiva i glas… Vad tror ni om det?

Marmorskivan köpte jag från Kasenberg som säljer färdiga soffbord och sidebord, kika in deras hemsida www.kasenberg.se

Kram Katta

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Ingen kommentar

Lämna ett svar