DIY, Inspiration

Soffbordstankar

Nu har det gått lite tid sedan vi köpte marmorskivan och ni kanske funderar hur det har gått. Klara är vi inte och marmorskivan ligger fortfarande på två högar av böcker i vardagsrummet.

I ett tidigare inlägg om soffbord har jag skrivit om hur mina tankar gick kring benkonstruktionen, att jag ville ha en underskiva men visste inte exakt hur den skulle sitta. Min Mattias måste ha läst inlägget för jag hittade honom i mitt ”pysselrum” igår med hög rockmusik på. Han satt och skissade på bordet.. och resultatet ser ni i två olika förslag.

Skillnaden är hur underskivan ska sitta, högt eller lågt?! I den övre bilden är skivan satt något högre medan i den undre bilden ligger skivan i princip på golvet. Vilken tycker ni bäst om?

Mässingen med ”bubblor i” hittade jag på Fredells och jag tycker verkligen om strukturen, att det händer något, och funderar på om detta kan bli underskivan.

Kram Katta

Skiss soffbord

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Ingen kommentar

Lämna ett svar