Renoveringsobjekt

4 veckor av renovering

Nu har det gått 4 veckor av vår renovering och om tidsplanen följs så återstår det endast 2 veckor – vi håller verkligen tummarna för det! Tidigare har både jag och min sambo känt lite vemod att behöva lämna vår nuvarande lägenhet som vi trivts så himla bra i och som vi har så många roliga minnen från. Men nu när flytten närmar sig så är vi så laddade och förväntansfulla på vårt nya hem! Särskilt nu när våren och sommaren kommer så ser vi framemot att sitta på balkongen och njuta av värmen med ett glas rosé eller två 🙂

Som ni ser på bilderna nedan så har det hänt en hel del de senaste veckorna även om det fortfarande ser ut som ett renoveringskaos. Allt golv är lagt men väntar på att bli slipade och behandlade, badrummet är i stort sett klart och köket börjar ta form med underskåp och marmorskiva. In i sista sekund så bestämde vi oss för att göra om dörrpostarna i sovrummen till skjutdörrar för att få bättre utrymme i serveringsgången och vi gjorde även om en gammal garderob till en liten tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Man kan väl säga att ”grovjobbet” är gjort och nu väntar det roliga då färg ska sättas på väggar och golv, vitvaror och blandare ska installeras samt ska skåp och möbler byggas ihop.

Kram Erica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Malena 10 maj, 2015 at 09:56

  Hej! Vad fint! Har haft precis samma inspiration till badrum. Undrar vilken klinker ni valde som golv? Kan du visa en närbild! Kan inte hitta någon bild på det färdiga resultatet ska bli kul att se. Mvh Malena

  • Reply Erica 11 maj, 2015 at 08:37

   Hej Malena! Va kul att ni också tänker ert ett badrum i den stilen, det är så fint! Jag kommer att lägga upp bilder på slutresultatet väldigt snart & då får du se närbilder. Klinkern vi valde är Höganäs Grynna Hexagon i matt svart. Det blev jättebra och kan verkligen rekommendera de golvet.

   Vänlig hälsning,
   Erica

  Lämna ett svar