Inspiration

Miljöer som inspirerar

Exakt vid den här tidpunkten förra året var jag och Mattias i New York. Det var min första gång där och jag älskade verkligen allt! Jag minns det så väl när jag tog den här bilden. Miljön och allt runtomkring fick mig glad och jag kände direkt att jag ville bara sätta mig rakt ner på marken och stirra. För vissa av er låter det här säkert som galenskap (haha) och jag hoppas att några av er känner igen sig – när man fångas av känslan. Det fanns nått djup där och allt jag önskade hade varit ett block och lite vattenfärger.

Jag tycker om att måla, gör det tyvärr allt för sällan men när man kommer in i den rätta känslan finns det inget bättre. Platser som den här ger mig inspiration till målningar och inredning och jag hoppas att ni känner det också.

Jag kanske vågar visa nått jag gjort lite längre fram.

Kram på er!

Katta

Previous Post Next Post

You Might Also Like

Ingen kommentar

Lämna ett svar