Badrum, Ericas hem, Renoveringsobjekt

Badrumsrenoveringen

Renoveringen har verkligen kommit mot sitt slut men det återstår fortfarande en hel del smågrejer. Ni som själva renoverat känner säkert igen sig i detta, det finns alltid någon list som inte är målad, krokar som saknas eller lampor som ej har satts upp. Där står vi just nu, samtidigt som vi har en hel del flyttlådor kvar att packa upp. All tid går just nu till att fixa i lägenheten för vi vill ju så gärna att ALLT ska bli klart snart! Men det kommer ta sin lilla tid innan dess, jag måste bara acceptera det, även om det är svårt att inte vara otålig 🙂

Jag kommer uppdatera er löpande med slutresultaten från varje del av lägenheten och idag börjar jag med att visa lite bilder av badrummet, trots att det inte är helt klart då det saknas en duschvägg, krokar och hyllor. Så nu får ni se ett nästan färdigt badrum…

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Patrik 22 maj, 2015 at 14:16

  Så snyggt badrummet blev! Fin med kakel, guld och svart!

  • Reply Erica 29 maj, 2015 at 23:05

   Tack så mycket! Vi är mycket nöjda 🙂

 • Reply Erik 7 juni, 2016 at 20:44

  Hej!

  Mycket fint badrum som ni skapade!
  Har själv renoverat badrummet och satt mässing men vi har svårt att hålla mässingen i bra puts. Har du tips på något bra medel för rengöring och puts?

  Stort tack på förhand,

  Med vänlig hälsning,
  Erik

 • Lämna ett svar