Vår Story

 

aboutpage

Välkommen till oss!

Erica & Katta, två bästa vänner som älskar inredning! Vi tillbringar våra lediga stunder med att sluka inredningstidningar, gå på loppisar och vi försöker ständigt förnya våra egna hem med färger, möbler och vackra inredningsdetaljer.

Hos oss kommer du att kunna läsa om allt från renoveringar av lägenheter, DIY–projekt och loppisfynd till att inspireras av det bästa från våra egna och andras hem.

Vi startar den här bloggen för att dela med oss av det vi tycker om med inredning och vi hoppas att kunna inspirera dig till att skapa ditt drömhem. Vad blir din story?

 

Lite mer om oss...

Namn: Erica
Bor: Vasastan, Stockholm
Civilstatus: Förlovad med Alex och tillsammans har vi dottern Siri
Sysselsättning: Arbetar som VD-assistent på bank, men är just nu mammaledig.

Jag är nybliven mamma som gärna spenderar tid med min familj och mina vänner. Jag älskar matlagning, skidåkning och renoveringsprojekt. Just nu klappar mitt hjärta lite extra för mässing, marmor, gråa väggar och blåa inredningsdetaljer.

Namn: Katarina (Katta)
Bor: Vasastan, Stockholm
Civilstatus: Gift med Mattias
Sysselsättning: Arbetar som Communications Manager på bank.

Jag älskar att loppisfynda, skapa nytt av gammalt, vara ute i naturen och umgås med nära och kära. Mitt hem präglas just nu av klassisk elegans med en touch av naturfärger och hemmasnickrade inredningsdetaljer.

Kramar

Erica & Katta